Hur gör jag?

1. Skaffa ett konto på Fyndiq

• 1.1 Gå in och skapa ett konto på Fyndiq här.
  • 1.2 Fyll i information om din webbutik, tänk på att fält med *  är obligatoriska.
  • 1.3 När du är inloggad, navigera till inställningar>API, tryck på knappen API.
  • 1.4 Om du inte redan har ett API V2 Token, så klicka på skapa ett API v2 Token.

2. Aktivera Fyndiq i Quickbutik

• 2.1 Navigera till försäljningskanaler.
  • 2.2 Hitta Fyndiq och tryck aktivera.
  • 2.3 Använd ditt Fyndiq användarnamn och din API v2 token.
  • 2.4 Tryck spara.
  • 2.5 Klart, Fyndiq är nu aktiverat för din webbutik och du är klar för att välja produkter du vill sälja i Fyndiq.

3. Lägg till produkter att sälja i Fyndiq

• 3.1 Navigera till Produkter.
  • 3.2 Markera de produkter du vill sälja via Fyndiq.
  • 3.3 Klicka på dropdown menyn där det står hur många produkter som är valda.
  • 3.4 Välj ”Sälj på Fyndiq”
  • 3.5 Dina valda produkter är nu redo att säljas på Fyndiq.

GLÖM INTE:

Dina produkter måste uppfylla dessa krav

• Ha begränsat lagersaldo
  • Ha minst 1 produktbild
  • Ha artikelnummer
  • Ha 25% momssats
  • Ha ett jämförelsepris som är högre än ordinariepris