Du har möjlighet att ställa in en specifik vikt för varje produktvariant av en produkt. Detta behöver du göra om du har fraktsätt baserat på vikt och du önskar att produktvarianten som väger mer, ska ha en annan vikt.

Så här gör du:

1. Navigera till Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Redigera den produkten som du vill ändra vikten på.
  3. Gå ner till produktvarianten som du önskar att ändra. Klicka på ikonen med ett kugghjul som finns bredvid.
  4. En ruta med inställningar dyker upp. Bocka av ”Ingen” vid vikt och ange sedan vikten (i gram).
  5. Klart.