Med Quickbutiks koppling mot Unifaun kan du snabbt och enkelt sköta allt om rör dina transporter. Istället för att mata in leveransinformationen manuellt i fraktbolagets bokningssystem, förs alla uppgifter över automatiskt genom ett knapptryck.

För att ansluta din butik till Unifaun gör du såhär:

1. Aktivera Unifaun under Inställningar i din kontrollpanel.
  2. Välj om du är ny eller befintlig kund hos Unifaun.
  3. Tryck Skicka ansökan.
  4. Unifaun kommer nu att ta emot dina uppgifter och skapa dig som kund/aktivera allt som behövs.
  5. Du får en bekräftelse av Unifaun via e-post och har nu åtkomst till ditt konto. Nu är du redo!