Du kan när som helst exportera dina produkter, vilket du gör snabbt och smidigt från Produkter i ditt kontrollpanel. Här kan du exportera alla eller utvalda produkter.

Så här exporterar du alla dina produkter:

1. Navigera till Produkter.
  2. Klicka på pilen ner, som visar hur många produkter du har markerat (står som ”0” som standard).
  3. Välj Exportera alla produkter.
  4. Klart, en fil hämtas i CSV-format.

Så här exporterar utvalda produkter:

1. Navigera till Produkter.
  2. Markera/bocka i de produkter som du önskar att exportera.
  3. Klicka på pilen överst, som visar hur många produkter du har markerad.
  4. Välj Exportera produkter.
  5. Klart, en fil hämtas i CSV-format.

Vill du lära dig om hur du exporterar dina beställningar kan du göra det här.