Att länka en PDF-fil i produktbeskrivning kan vara användbart om man t.ex. har en produktbroschyr för produkten.

För att lägga till en PDF-fil i produktbeskrivningen gör du såhär:

1. Gå till Inställningar och ladda upp PDF-filen under Mediefiler.
  2. Kopiera länken och klistra in den i beskrivningsfältet för produkten.
  3. Markera över länken och det kommer då upp en ruta, välj ”Redigera länk” och ni kan ändra ”Text” som visas, t.ex. ”Se broschyr”.
    Denna text blir klickbar och PDF-filen öppnas i en ny flik.
  4. Spara och klart!