För att kunna få med så många produktfält som möjligt vid en export från Prestashop på bästa sättet idag, rekommenderar vi att göra detta genom ett filflöde som antingen kommer via Prisjakt eller Pricerunner. All information kommer inte att följa med, men det är trots detta en bra utgångspunkt för att flytta produkterna till din nya Quickbutik.

Så här gör du:

1. Aktivera Pricerunner- eller Prisjakt-funktionen i din nuvarande butiksplattform.
  2. Kopiera länken du får.
  3. Gå till Hjälp > Importservice i din kontrollpanel i Quickbutik.
  4. Klistra in länken.
  5. Skicka in din förfrågan.

Förfrågan behandlas sedan av teamet bakom Quickbutik som kontaktar dig inom 24 timmar för att gå vidare till nästa steg.