Du har möjlighet att koppla dina produktvarianter med olika bilder. De gör det möjligt för besökaren att se den rätta bilden för produktvarianten. Har du till exempel en tröja i olika färger, så kan man med bildkopplingar göra så att en bild på röd tröja syns när besökaren väljer varianten ”Röd”.

Så här gör du:

1. Navigera till Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Redigera en produkt med produktvarianter.
  3. Klicka på ikonen med ett kugghjul bredvid produktvarianten.
  4. I rutan som dyker fram finner du möjligheten att välja en bild. Här väljer du bilden som motsvarar produktvarianten.
  5. Tryck Spara. Bilden är nu kopplad till produktvarianten och vill visas när varianten väljs.

Bra att veta

När du kopplar en bild till en variant så visas den kopplade bilden när man väljer varianten i listan. Varianten i listan ändras inte när man navigerar mellan dina olika kopplade bilder.