För att aktivera Swish Företag som betalsätt i din webbutik, lägger du upp detta som ett eget betalsätt. Så här gör du:

1. Navigera till Kassa > Betalsätt.
  2. Välj ”+ Skapa ett betalsätt”.
  3. Ange ”Swish till XXXXXXX” (ditt Swish-nummer).
  4. Spara och klart.
  5. Tips! Du skulle även kunna lägga till en rad i utgående e-posten för beställningsbekräftelsen, där du skriver ”Har du valt att betala via Swish, vänligen utför betalningen till XXXXXXX” så att kunden får med numret i beställningsbekräftelsen.
    Detta kan du göra under Inställningar > Utgående e-post.

Det är viktigt att komma ihåg att när man får beställningar som är via ett eget betalsätt, som Swish Företag, att man själv stämmer av att man har mottagit betalningen med rätt belopp innan man packar och skickar iväg beställningen till kunden.