Prisjakt och Pricerunner är en pris- och produktjämförelsetjänst där konsumenter bland annat kan hitta produkter, jämföra priser och egenskaper för produkter samt läsa andra användares omdömen på produkter och återförsäljare.

Så här aktiverar du Prisjakt eller Pricerunner:

1. Navigera till Inställningar och aktivera Försäljningskanaler.
  2. Därefter kommer en ny sektion läggas till i ditt kontrollpanels sidomeny som heter Försäljningskanaler. Klicka på den och aktivera önskad försäljningskanal.
  3. Det skapas automatiskt en prisfil som du ser längst upp i fönstret. Denna länk behöver du förmedla till Prisjakt eller Pricerunner för att de ska kunna läsa in sortimentet av produkter från din butik.

Vad skickas med i prisfilen?

Via prisfilen läses samtliga produkter och dess varianter in i din butik förutsatt att de är synliga i butiken. Vi skickar med följande information:

Produktnamn, Art.nr, Kategori, Pris inkl.moms, Produkt-URL, Tillverkare, Bild-URL, I-lager, EAN-kod, Skick

Frakt – Till Prisjakt skickas även den billigaste tillgängliga fraktkostnaden för produkten med.
Kategori – det är Huvudkategorin som du satt för produkten som skickas med i prisfilen.
Skick – produkterna läggs automatiskt till som Nyskick. Säljer du begagnade varor får du gärna ta kontakt med supporten för vidare hjälp.