Vi har ett samarbete med Svenska Domäner som erbjuder dig både ett eget domännamn samt e-postadresser för endast 455kr/år. Du kan ta del utav erbjudandet och köpa din egen domän för butiken här.

För att underlätta så mycket som möjligt för dig levereras domänen automatiskt pekad till Quickbutik. När domänen är köp och aktiverad så behöver du bara ställa in butiken till rätt domän under Inställningar > Domän. Du anger då din nyköpta domän i fältet Butiksadress. Spara och klart!

Du kan även köpa din domän hos en annan oberoende domänleverantör som t.ex Binero, Loopia eller One om du önskar det. Du behöver endast köpa domän, då webbhotell ingår med Quickbutik. Viktigast är att domänleverantören erbjuder en DNS-tjänst. Ovanstående exempel på domänleverantörer erbjuder alla detta.