Du skapar fraktsätt under Kassa > Fraktsätt. Här vill din översikt över möjliga fraktsätt att finnas och uppe till höger finns möjligheten att Skapa ett nytt fraktsätt.

Du kan skapa flera olika fraktsätt med olika kostnader, baserat på olika parametrar som pris och vikt.

Hur skapar jag ett fraktsätt med ett viktbaserad pris?

1. Navigera till Kassa > Fraktsätt i ditt kontrollpanel.
  2. Klicka på +Skapa fraktsätt.
  3. Lägg till titel, beskrivning (t.ex om hur leveranstiden är) och vilka leveransländer fraktsättet ska visas för.
  4. Välj att priset ska vara Viktbaserad.
  5. Fyll i Maxvikt och Pris per rad.
    Här rekommenderar vi (men inget måste) att du har högsta maxvikt och pris överst och sedan lägger till mindre viktklasser därefter.
  6. Lägg till flera viktklasser genom att klicka ”Lägg till maxvikt”.
  7. Tryck Spara. Klart!

Hur skapar jag ett fraktsätt med ett fast pris?

1. Navigera till Kassa > Fraktsätt i din kontrollpanel.
  2. Klicka på + Skapa fraktsätt.
  3. Lägg till titel, beskrivning (t.ex om hur leveranstiden är) och vilka leveransländer fraktsättet ska visas för.
  4. Välj att priset ska vara Fast.
  5. Ange Pris.
  6. Tryck Spara. Klart!

Klart!