Under Kassa > Fraktsätt ser du en översikt av dina fraktsätt. Du kan ha flera olika fraktsätt med olika kostnader, baserat på olika parametrar som pris och vikt.

Så här skapar du ett fraktsätt:

1. Navigera till Kassa > Fraktsätt i kontrollpanelen.
  2. Klicka på Skapa fraktsätt.
  3. Fyll sedan i informationen du vill lägga till, så som namn, kundtyp och land.
  4. Väl sedan typ av fraktsätt som du önskar. Du kan välja fast eller viktbaserat pris.
  5. Välj att aktivera Fraktfritt över belopp om fraktsättet ska vara fraktfritt över en viss ordersumma.
  6. Klicka sedan på Spara.