1. Applicera rabatt för specifik produkt.

• 1.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 1.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 1.3 Ange titel för din rabatt.
  • 1.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 1.5 Välj ”Appliceras på ”Specifika produkter”.
  • 1.6 Välj produkter du vill rabatten ska appliceras på under ”Produkter”.
  • 1.7 Lägg till olika regler du önskar för din rabatt.
  • 1.8 Tryck ”Spara”.
  • 1.9 Din rabatt är nu klar och aktiv.

2. Applicera rabatt för alla produkter i en kategori.

• 2.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 2.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 2.3 Ange titel för din rabatt.
  • 2.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 2.5 Välj ”Appliceras på ”Alla produkter från kategori(er)”.
  • 2.6 Välj kategori du vill rabatten ska appliceras på under ”Kategorier”.
  • 2.7 Lägg till olika regler du önskar för din rabatt.
  • 2.8 Tryck ”Spara”.
  • 2.9 Din rabatt är nu klar och aktiv.

3. Applicera rabatt för hela kundens order.

• 3.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 3.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 3.3 Ange titel för din rabatt.
  • 3.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 3.5 Välj ”Appliceras på ”Hela deras order”.
  • 3.6 Lägg till olika regler du önskar för din rabatt.
  • 3.7 Tryck ”Spara”.
  • 3.8 Din rabatt är nu klar och aktiv.

4. Applicera rabatt som bara är giltig under en satt period.

• 4.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 4.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 4.3 Ange titel för din rabatt.
  • 4.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 4.5 Välj hur rabatten ska appliceras.
  • 4.6 Välj ”Lägg till en giltighetsperiod” Under valfria regler för din rabatt.
  • 4.7 Ange vilken period, från och till ( Perioden du vill att din rabatt skall vara aktiv)
  • 4.8 Tryck ”Spara”.
  • 4.9 Din rabatt är nu klar och aktiv.

5. Applicera rabatt med rabattkod.

• 5.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 5.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 5.3 Ange titel för din rabatt.
  • 5.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 5.5 Välj hur rabatten ska appliceras.
  • 5.6 Välj ”+Lägg till en rabattkod” Under valfria regler för din rabatt.
  • 5.7 Ange vilken rabattkod du vill använda.
  • 5.8 Tryck ”Spara”.
  • 5.9 Din rabatt är nu klar och aktiv.

6. Applicera rabatt med regel för antal gånger rabatten kan användas.

• 6.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 6.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 6.3 Ange titel för din rabatt.
  • 6.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 6.5 Välj hur rabatten ska appliceras.
  • 6.6 Välj ”+Lägg till max användning” Under valfria regler för din rabatt.
  • 6.7 Ange hur många gånger rabatten får användas.
  • 6.8 Tryck ”Spara”.
  • 6.9 Din rabatt är nu klar och aktiv.

7. Applicera rabatt med regel för minst totala summa kundens varukorg måste ha.

• 7.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 7.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 7.3 Ange titel för din rabatt.
  • 7.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 7.5 Välj hur rabatten ska appliceras.
  • 7.6 Välj ”+Lägg till minsta summa” Under valfria regler för din rabatt.
  • 7.7 Ange minsta totala summa kundens varukorg måste ha.
  • 7.8 Tryck ”Spara”.
  • 7.9 Din rabatt är nu klar och aktiv.

8. Applicera rabatt med regel för minst antal produkter kunden ska ha i sin korg.

• 8.1 Navigera till ”Kassa > Rabatter” i din kontrollpanel.
  • 8.2 Tryck på ”+Skapa rabatt”.
  • 8.3 Ange titel för din rabatt.
  • 8.4 Ange rabattens värde (% eller SEK)
  • 8.5 Välj hur rabatten ska appliceras.
  • 8.6 Välj ”+Lägg till minst antal produkter” Under valfria regler för din rabatt.
  • 8.7 Ange minsta antalet produkter kunden måste ha i sin varukorg.
  • 8.8 Tryck ”Spara”.
  • 8.9 Din rabatt är nu klar och aktiv.

Det här var några vanliga exempel på hur man kan använda det, självklart går det att kombinera alla regler och på vart de ska appliceras, lycka till med allt rabatterande :) !