I din kontrollpanel har du alltid tillgång till att se och spara ner samtliga kvitton och fakturor för betalningen av din butik.

Så här gör du:

1. Navigera till Användarmenyn (personikonen till höger i din kontrollpanel). Tryck därefter på Användarinställningar.
  2. Klicka på Hantera Prenumeration. Om du har avslutat din prenumeration står det Aktivera butik istället, ingen aktivering kommer ske när du klickar på knappen.
  3. Ett fönster öppnas upp där du ser en lista över dina kvitto som du kan spara på datorn eller skriva ut.