Ja, din butik hos Quickbutik kommer alltid mobilanpassad som standard. Alla temamallar är responsiva och fungerar i samtliga mobila enheter.

Bra att veta

Med Quickbutik finns möjligheter som att ändra direkt i källkoden som kan påverka mobilanpassningen som kommer med som standard. Därför rekommenderar vi alltid att vara extra noga med att visuella ändringar inte drabbar vissa enheter.

Att infoga externa element som t.ex Instagram-widget eller sida som visar recensioner (som har samlats in av tredjepart) på startsidan är även möjligt. Detta kan leda till att butiken inte är mobilanpassad längre om de externa elementen inte är mobilanpassade. Säkerställ därför alltid att externa element som infogas är responsiva så att det anpassas efter enhetens storlek. Då förblir hela butiken mobilanpassad.