Integrationen till Fortnox ger dig en unik kontroll och du kan helt och hållet styra om kopplingen skall fungera per automatik eller inte alls. Du kan välja att själv skicka över information till Fortnox manuellt löpande. Detta kan vara bra om du önskar full kontroll över vad specifikt som skickas till Fortnox och när det görs.

Så här avaktiverar du all automatik:

1. Navigera till Inställningar > Automatisera med Fortnox.
  2. Inaktivera samtliga 3 översta inställningarna så att dem inte är i kryssade.
  3. Spara. Nu är det du som bestämmer vad som skickas och när det synkroniseras.

Tips

• Se hur du manuellt synkroniserar beställningar och produkter till Fortnox här.