Nej, det behöver det inte. Med vår koppling till Fortnox har vi förutom enkelheten, skapat en unik kombination av kontroll som gör att du helt och hållet kan styra om kopplingen skall fungera helt per automatik eller inte alls – där du själv får stå för att skicka över information till Fortnox manuellt löpande. Detta kan vara bra om du önskar full kontroll över vad specifikt som skickas till Fortnox och när detta görs.

För att avaktivera all automatik gör ni följande:

  1. Gå till Inställningar > Automatisera med Fortnox.
  2. Säkerställ att samtliga 3 översta inställningarna ej är i kryssade.
  3. Spara och klart!

Manuellt: Så skickar du en beställning till Fortnox

  1. Gå till Beställningar.
  2. Klicka in på en beställning som önskas synkroniseras med Fortnox
  3. Klicka på Fortnox-knappen uppe till höger.
  4. Klart!

Manuellt: Så skickar du en produkt till Fortnox

  1. Gå till Produkter.
  2. Redigera produkt som önskas synkroniseras med Fortnox
  3. Klicka på Fortnox-knappen uppe till höger.
  4. Klart!