Det finns många fördelar med en logotyp. Den sätter bland annat samman verksamhetens namn med en visuell identitet och gör det lättare för dina kunder att känna igen din butik och verksamhet.

Så här laddar du upp en logotyp i din butik:

1. Navigera till Inställningar > Varumärke, klicka på Öppna.
  2. Lokalisera Logotyp och klicka på Välj ny bild / Ändra logotyp.
  3. Klicka på Spara ändringar.
  4. Nu synkroniseras logotypen till det tema som du har i live automatiskt, till nya tema som du lägger till samt till beställningsbekräftelsen om du valt detta.

Vill du använda dig av olika logotyper till olika teman, eller i beställningsbekräftelsen och det tema du har live så är detta möjligt. Du behöver då ladda upp en logotyp direkt i temat du önskar ändra det för.

Så här laddar du upp en logotyp för ett specifikt tema:

1. Navigera till Utseende > Tema > Anpassa Tema i din kontrollpanel.
  2. Beroende på tema så finner du logotyp under flikarna Headersektion eller Allmänt.
  3. Säkerställ att ”Använd logotyp” är i kryssat.
  4. Välj och ladda upp din bild.
  5. Tryck Spara.

Bra att veta

Om du bockar ur ”Använd logotyp” kommer det Butiksnamn du angett under Inställningar > Varumärke att visas.