För att enklast importera produkter från en annan butik till din Quickbutik finns två alternativ:

Alternativ ett:

1.  Kontrollera med din nuvarande e-handelsleverantör om det finns möjlighet att exportera dina produkter till CSV-fil, likt detta format:
    sku;produkttitel;produktbeskrivning-html;pris;jamforelsepris;momssats;vikt;lagersaldo;ean;tillverkare;bildlankar-komma-separerat;huvudkategori;underkategori1;underkategori2;url
  2. Ladda upp filen till en tjänst som Dropbox eller Drive.
  3. Begär Importservice genom att lokalisera ikonen med frågetecknet längst upp till vänster i din kontrollpanel. Klicka sedan på Importservice och ange nerladdningslänken. Det går även bra att ladda upp din CSV-fil med produkter direkt i chatten med supporten.

Alternativ två:

För att kunna få med så många produktfält som möjligt vid en export på bästa sättet idag, rekommenderar vi att göra detta genom ett filflöde som antingen kommer via Prisjakt eller Pricerunner. All information kommer inte att följa med, men det ger dig dock en bra utgångspunkt för att arbeta vidare med dina produkter till din nya Quickbutik.

1. Aktivera Pricerunner- eller Prisjakt-funktionen i din nuvarande butiksplattform.
  2. Kopiera länken du får. Detta är en länkadress som innehåller ett produktflöde.
  3. Gå till Importservice i ditt kontrollpanel hos Quickbutik.
  4. Klistra in länken i fältet Importlänk.
  5. Skicka förfrågan och så är du klar!

Förfrågan behandlas sedan av teamet bakom Quickbutik som kontaktar dig inom 24 timmar (vardagar) för klartecken eller nästa steg.