Med funktionen Köp igen gör du det enklare att göra en ny beställning på samma produkter som tidigare. Du kan nu enkelt skicka med en länk till kunden i t ex. fraktbekräftelsen eller den automatiska återkopplingen. Det finns även möjlighet att erbjuda detta för kunder som är inloggade i butiken.

Så här aktiverar du Köp igen:

1. Navigera till Inställningar i din kontrollpanel.
  2. Aktivera funktionen Köp igen via switch-knappen.
  3. Välj att kryssa i rutan Visa automatiskt för inloggade kunder om du vill att inloggade kunder enkelt ska kunna beställa produkterna igen direkt ifrån beställningshistoriken.
  4. Vill du erbjuda Köp igen i ett automatiskt mejl till kunden kan du kopiera taggen som visas och klistra in i mejlet. T ex. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp hos oss. Vill du beställa samma produkter igen kan du egen klicka på föjlande länk: {{order.link_buyagain}}Taggen kan användaa i något av följande:
    Automatisk återkoppling (Inställningar > Automatisk återkoppling, klistra in taggen i fältet E-postens meddelande.)
    Beställningsbekräftelse (Inställningar > Utgående e-post, klistra in taggen i fältet Meddelande under Beställningsbekräftelse.)
    Fraktbekräftelse (Inställningar > Utgående e-post, klistra in taggen i fältet Meddelande under Fraktbekräftelse.)