Sidbyggaren är ett verktyg för att enkelt kunna skapa tilltalande innehåll för landningssidor. Med färdiga sektioner som du med bara några knapptryck kan göra personliga får du möjlighet att skapa snygga resultat utan att behöva större tekniska kunskaper. Funktionen erbjuder även blocktyper som du enkelt drar till den plats du önskar i din sektion.

Bra att veta

Sidbyggaren är främst ett verktyg för att skapa landningssidor då sektionerna är skapta för just detta ändamål. Funktionen är inte optimerad för vanliga butikssidor och det kan därför ske vissa designförändringar om man använder sidbyggaren för att skapa dessa.