För att importera dina produkter från 24Nettbutikk till din Quickbutik gör du så här:

1. I din kontrollpanel hos 24Nettbutikk klickar du på Butiken och väljer sen Produkter.
  2. Klicka på Last ned produkter (CSV). Filen laddas nu ner och sparas på din dator.
  3. Navigera till Hjälp (ikonen som ser ut som ett frågetecken (?) > Importservice i kontrollpanelen i din Quickbutik.
  4. Följ instruktionerna och skicka iväg importförfrågan.

Förfrågan behandlas sedan av teamet bakom Quickbutik som kontaktar dig inom 24 timmar (vardagar) för klartecken eller nästa steg.