MyStore erbjuder en app som gör det möjligt för att exportera dina produkter i butiken. Du kan då välja att exportera dina produkter som en CSV-fil. I sin tur kan vi då hjälpa dig att importera dina produkter till din butik hos oss.

När du har exporterat dina produkter ifrån MyStore gör du följande:

1. Navigera till Hjälp (ikonen som ser ut som ett frågetecken (?) > Importservice i kontrollpanelen i din Quickbutik.
  2. Följ instruktionerna och skicka iväg importförfrågan.

Förfrågan behandlas sedan av teamet bakom Quickbutik som kontaktar dig inom 24 timmar (vardagar) för klartecken eller nästa steg.