Med funktionen Avancerade Produktval förbättrar ni kundens köpupplevelse genom att erbjuda visuella variant-väljare som Färgval, Bildval och Knappval.

1. Aktivera Avancerade Produktval

För att kunna använda Avancerade Produktval för era produktvarianter behöver ni först aktivera funktionen under Inställningar > Avancerade produktval.

När ni har aktiverat funktionen finns möjligheten för er att välja mellan Standard, Färgval, Bildval och Knappval för de produktval ni har skapat under varje produkt.

2. Lägga till Avancerade Produktval på en produkt

Avancerade Produktval: Hur lägger jag till Färgval?

Avancerade Produktval: Hur lägger jag till Knappval?

Avancerade Produktval: Hur lägger jag till Bildval?