Aktivera och skapa Orderetiketter

För att kunna använda orderetiketter behöver ni först aktivera funktionen och skapa era etiketter under Inställningar > Orderetiketter.

När ni har aktiverat Orderetiketter skapar ni enkelt etiketterna ni vill kunna använda och kan fritt välja färger för etiketterna samt namnge dom efter era behov. Se bilden nedan.

Skapa ny Orderetikett
Skapa ny Orderetikett

Markera en beställning med Orderetiketter

När ni har skapat era orderetiketter kan ni markera en beställning med dessa genom att klicka i rullistan bredvid Beställningsnumret uppe till vänster i vyn när ni tittar på en enskild beställning. Se bilden nedan.

Markera en beställning med Orderetiketter
Markera en beställning med Orderetiketter

Markera flera beställningar med en Orderetikett

Under översikten Beställningar kan ni markera flera beställningar samtidigt med en orderetikett som ni redan har skapat. Ni gör detta genom att först bocka i kryssrutan för de order som ni vill lägga till etiketten på och sedan klickar ni på rullistan för att hitta + Lägg till etikett. Se bilden nedan.

Lägg till Orderetikett
Lägg till Orderetikett på flera beställningar

Sök efter beställningar med Orderetiketter

För att söka efter beställningar med en viss orderetikett, välj först etiketten i rullistan och klicka sedan på Sök knappen.

Sök beställningar med orderetikett
Sök beställningar med orderetikett