Du kan när som helst uppdatera lagersaldon för dina produkter i ditt kontrollpanel. För att göra detta kan du:

Uppdatera lagersaldot från produktlistan:

1. Navigera till Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Bredvid redigera ikonen finns knappar för att Se produkten och för att öppna Lagersaldo. Klicka på Lagersaldo.
  3. En ruta dyker fram. Här kan du ställa in produktens lagersaldo. Har produkten flera produktvarianter vill dessa lagersaldon också vara möjliga att uppdatera härifrån.
  4. Spara.

Uppdatera lagersaldot under en produkt:

1. Navigera till Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Välj en produkt och tryck Redigera.
  3. Har produkten inga varianter, så finns ett Lagersaldo fält under sektionen med kategorier.
    Står lagersaldot som Obegränsat kan du klicka bort detta och ställa in ett eget lagersaldo.
  4. Har produkten varianter, så scrolla ner till varianterna och här vill du då hitta ett fält för lagersaldon längst till höger utför varje produktvariant.
  5. Spara.