Ja. Med funktionen Flera språk kan du göra det ännu enklare för dina besökare att se butiken i ett annat språk.

När besökare kommer till butiken, dyker en popup upp och informerar dem om att butiken är tillgänglig på deras språk och accepterar den lokala valutan. De kan enkelt fortsätta med det föreslagna språket, som bestäms av besökarens IP-adress genom så kallad geografisk positionering, och matchas mot de tillgängliga språkalternativen i butiken.

Så här aktiverar du:

1. Navigera till Inställningar Flera språk.
  2. Bocka i Föreslå språk och valuta baserat på besökarens plats.
  3. Klart!

Bra att veta:

• Valutan som föreslås är den valuta som du ställt in för språkvalet.
  • Kundens geografiska position styr vilket språk som visas som alternativ.