Ja, med Produktfält av typen Filuppladdning (bildfiler) kan du erbjuda dina kunder möjligheten att ladda upp en bild kopplad till en produkt innan de lägger till produkten i varukorgen.När du får en beställning som innehåller en produkt där kunden har laddat upp en bild, kommer du kunna ladda ner bilden när du är inne i beställningen i din kontrollpanel. Denna bilduppladdnings möjlighet är perfekt för dig som erbjuder produkter som t.ex. t-shirts eller muggar med eget tryck.

Filformaten som stöds är följande JPEG, PNG, GIF, SVG samt PDF och filen får vara max 8MB stor.

Följ vår steg för steg guide för att skapa Produktfält här.