Shipmondo är en av Danmarks största och mest populära tjänst för fraktbokningar. Deras mål är att förenkla frakthanteringen för sina användare. Läs mer om deras tjänster direkt på shipmondo.com.

Du kan använda deras tjänster antingen med ett eget fraktavtal eller deras framförhandlade avtal med väldigt förmånliga fraktpriser. Shipmondo tar enbart betalt efter hur många sändningar du har. Det innebär inga fasta avgifter eller bindningstider.

Så här kopplar du din butik till Shipmondo:

1. Navigera till Shipmondo under Inställningar i kontrollpanelen och klicka på switch-knappen för att aktivera.
  2. Ange din API User och API Key som hittas i din kontrollpanel hos Shipmondo. Var du hittar detta kan du läsa om här.
  3. Klicka på Spara ändringar.
  4. Klart. Din butik är nu kopplad till Shipmondo.

Bra att veta

När du har aktiverat kopplingen kan du välja hur dina beställningar ska synkroniseras. Läs mer om hur du ställer in det och hur kopplingen fungerar här.