Apple Pay är ett enklare och smidigare sätt att betala från mobila iOS-enheter. Med Apple Pay klickar kunden på en knapp och kan slutföra köpet direkt genom att bekräfta köpet (via Apples Touch ID och/eller Face ID teknologier). När köpet har bekräftats, tas kunden till tacksidan och köpet slutförs.

Payment Requests är ett nytt betalflöde integrerad direkt i kundens egna webbläsare, där kunden kan slutföra sitt köp med leverans- och kortuppgifter som redan finns sparade i webbläsaren. Dessa sparade uppgifter har sparats från andra webbplatser på köp som kunden tidigare har gjort. Finns det inte några sparade uppgifter kan kunden lägga till dessa snabbt och smidigt. Payment Requests fungerar i både mobila webbläsare såväl som i datorer. Har kunden en webbläsare och enhet som inte stöds, erbjuds kunden manuell och traditionell kortinmatning.

Både Apple Pay och Payment Request ingår i Quickbutik ihop med betalsättet Stripe.