MC

Med MailChimp kan du enkelt och gratis få en nyhetsbrevstjänst som gör det lättare för dig att skicka ut snygga, professionella nyhetsbrev. I dagsläget är det över 10 miljoner som använder MailChimp varje dag för att designa och skicka ut sina mail.

Gör dina e-post kampanjer enklare, samla upp en lista av dina kunder och skicka ut nyhetsbrev och e-post med det budskapet du vill förmedla, du kan också använd MailChimps enkla drag-and- drop funktion för att bygga snygga och professionella nyhetsbrev.

Läs mer om MailChimp här.

GAN

Med GetANewsletter får du ett gratis, smidigt och lättanvänt verktyg för att skicka ut dina nyhetsbrev och e-postkampanjer.

Det är snabbt att komma igång, enkelt att följa upp och du kan skicka  snygga automatiserade nyhetsbrev till alla dina kunder.

Läs mer om GetANewsletter här.