Apple Pay kostar inget extra av Quickbutik eller Stripe att ha i din webbutik. Det är de vanliga priser för Stripe som är gällande, precis som för kortbetalningar. Stripes priser hittar ni här. För att komma igång med Apple Pay krävs det att du har Stripe som betalsätt, så att du kan ta emot kortbetalningar.

Så aktiverar du Apple Pay (och Payment Requests)

1. Gå till Kassa > Betalsätt i Quickbutik och redigera betalsättet Stripe.
    Därefter bockar du i ”Erbjud Apple Pay och Payment Requests” och trycker Spara. Klart!
  2. Nu behöver du bara logga in på Stripe > Apple Pay (klicka här) klicka ”Add new domain” vid ”On the web domains” och ange checkout.quickbutik.com i rutan som dyker upp – likt följande fast med checkout.quickbutik.com:
    apple-pay-stripe-quickbutik
    Du behöver inte utföra steg 2 och 3 i rutan ovan, utan du klickar på knappen Add direkt.
  3. Klart! Apple Pay och Payment Requests fungerar nu i butikens kassa.