För att kunna ansluta din butik till nShift behövs en API-nyckel och en API-hemlighet som hämtas hos nShift.

Så här hittar du dem:

1. Logga in på https://www.unifaunonline.com/ med användar-ID och lösenord som du har fått av nShift.
  2. Navigera till Underhåll > API-nycklar och klicka på ”Ny API-nyckel”.
  3. Bocka i ”Web Service-anrop (REST)” och fyll i ditt användar-ID i fältet ”Developer-ID”.
  4. Klicka på ”Slutför”.
  5. Värdet för ”Id” är din API-ID, och ”Hemligt Id” din API-Hemlighet.