Ditt ButiksID / Merchand ID för Klarna finner du i kontrollpanelen under Kassa > Betalsätt och under Klarna. Det är ditt ButiksID som identifierar dig och din butik gentemot Klarna och underlättar att uppge vid eventuell kontakt med dem.

Kan du inte se ditt ButiksID ännu? Kontakta vår support så hjälper dem dig gärna vidare.

Bra att veta

Om du har ansökt om Klarna nyligen befinner du dig i ansökningsprocessen för att ditt avtal ska bli godkänt. Du kan läsa om ansökningsprocessen här.