Som en del av funktionen Produktfält har du möjlighet att lägga till en annan av dina andra produkter direkt på produktsidan. Genom att bocka i en ruta kan dina kunder då välja att köpa till en produkt genom att kryssa i en ruta. Tillbehörsprodukten läggs då i varukorgen på samma sätt som om kunden lagt till produkten enskilt, och vid genomfört köp justeras saldot även för den.

Detta är ett bra verktyg för att öka försäljningen, om du har produkter som fungerar som tillbehör till andra produkter i din butik, eller om du vill merförsälja en specifik produkt med en annan.

För att lägga till tilläggsprodukter gör du såhär:

1. Gå till Inställningar > Produktfält. Klicka på switch-knappen för att aktivera funktionen.
  2. Gå till Produkter och klicka på Produktfält.
  3. Klicka på Lägg till Fält och välj Tillbehörsprodukt i fältet Typ.
  4. I fältet Välj tillbehörsprodukt väljer du produkten du vill ska synas.
  5. Klar!

CleanShot 2024-10-24 at 13.32.31@2x

Bra att veta:

En tillbehörsprodukt går inte att ge ett namn eller ett pris, då detta hämtas från produkten du väljer.