Hela registreringsprocessen för att köra med Quickbutiks unika erbjudande med Klarna är uppdelad i 5 steg. Allt sker automatiskt och utan att ni behöver direkt kontakt med Klarna. Processen kan ni följa direkt i ert kontrollpanel och ser ut som följande:

  1. Ansök om Klarna. Ni ansöker om Klarna direkt i ert Quickbutik-kontrollpanel under Kassa > Betalsätt och fyller i formuläret med uppgifter.
  2. Avvaktar godkännande. Er ansökan väntar nu på att godkännas av Klarna, som tar upp till ca  3-5 arbetsdagar (vardagar).
    När Klarna godkänner er, aktiveras Klarna Checkout direkt i er kassa.
  3. Väntar på första order. Klarna Checkout har aktiverats i er kassa och ni är redo för försäljning!
  4. När första beställningen med Klarna har tagits emot och har markerats skickad, kommer ett kompletterande mail från Klarna där ni bland annat anger era kontouppgifter för vart utbetalning ska ske till.
  5. Så fort Klarna har fått kompletterande information, kommer de att genomgå era slutgiltiga uppgifter ihop med webbutiken för att bland annat säkerställa att er organisationsnummer är synligt ute i butiken. Efter ytterligare 3-5 arbetsdagar, bör processen vara klar och ni får nu ett välkomstmail från Klarna med era egna inloggningsuppgifter till Klarnas kontrollpanel.