Hela registreringsprocessen för att köra med Quickbutiks unika erbjudande med Klarna är uppdelad i 5 steg. Din Klarna ansökan skickas automatiskt. Processen kan du därefter följa direkt i din kontrollpanel.

Så här ser ansökningsprocessen ut:

  1. Ansök om Klarna. Ni ansöker om Klarna direkt i er Quickbutik kontrollpanel under Kassa > Betalsätt och fyller i formuläret med uppgifter.
  2. Avvaktar godkännande. Er ansökan väntar nu på att godkännas av Klarna, som i vanliga fall tar upp till ca 3-5 arbetsdagar (vardagar). När Klarna godkänner er ansökan, skickas en signal till Quickbutik och Klarna Checkout aktiveras i er kassa.
  3. Väntar på första order. Klarna Checkout har aktiverats i er kassa och ni är redo för försäljning.
  4. Markera er första order som skickad. När ni fått er första beställning och väljer att markera den som skickad kommer Klarna att genomgå era slutgiltiga uppgifter ihop med webbutiken för att bland annat säkerställa att ert organisationsnummer, annan bolagsinformation och köpvillkor finns synligt i butiken.
  5. Efter ytterligare 3-5 arbetsdagar, får ni ett välkomstmejl från Klarna med era egna inloggningsuppgifter till Klarnas kontrollpanel. Processen är nu klar och utbetalningar görs härefter.

Bra att veta

Klarna har som krav att information om företaget så som organisationsnummer samt den registrerade adressen för bolaget ska finnas synligt i butiken. Det behöver även finns köpvillkor i butiken som informerar om bland annat retur och ångerrätt. Har du inga köpvillkor i butiken än så rekommenderar vi dig att använda vårt verktyg som du hittar här.

Videoguide:

Var detta till hjälp?