När du ansöker om Klarna via Quickbutik följer din ansökan en tydlig process i fem steg. Du kan övervaka statusen direkt i din Quickbutik-kontrollpanel under Kassa > Betalsätt.

Ansök om Klarna:

• Gå till din kontrollpanel under Kassa > Betalsätt.
  • Fyll i formuläret med nödvändiga uppgifter för att ansöka om Klarna.

Avvakta godkännande:

• Din ansökan skickas automatiskt till Klarna för granskning.
  • Det tar normalt 3-5 arbetsdagar (vardagar) för Klarna att behandla din ansökan.
  • När Klarna godkänner ansökan, skickas en signal till Quickbutik och Klarna Checkout aktiveras i din kassa.

Markera första order som skickad:

• När du får din första order, markera den som skickad.
  • Klarna kontrollerar då dina slutgiltiga uppgifter och säkerställer att bolagsinformation, organisationsnummer och köpvillkor är synliga i butiken.

Få inloggningsuppgifter till Klarna:

• Efter ytterligare 3-5 arbetsdagar får du ett välkomstmejl från Klarna med inloggningsuppgifter till Klarnas kontrollpanel.
  • Processen är nu klar och utbetalningar sker därefter.

Bra att veta:

• Företagsinformation: Klarna kräver att organisationsnummer och registrerad adress är synligt i butiken.
  • Köpvillkor: Du måste ha tydliga köpvillkor som informerar om bland annat retur- och ångerrätt. Om du saknar köpvillkor, använd Quickbutiks verktyg för att skapa dem här.

Relaterade länkar:

Klarna: Vad kostar det med Quickbutik?
Klarna: Hur aktiverar jag?