Vi erbjuder tre olika prisplaner för din butik, var och en med olika funktioner beroende på dina behov och hur långt din verksamhet har kommit. Kostnaden för varje plan varierar också beroende på vilken betalperiod du väljer. Här är en kort översikt:

• Startup: Startar så lågt som 199 kr/månad om du betalar årsvis. Detta är en utmärkt plan för att komma igång och investera i din butiksidé.
  • Standard: Passar när din butik börjar växa och du behöver fler funktioner.
  • Pro: Den mest omfattande planen för dig som har en etablerad verksamhet och vill ta din butik till nästa nivå.

Du kan se alla detaljer och vad som ingår i varje plan genom att besöka vår prissida här.

Tips: Välj den plan som bäst passar dina nuvarande behov – du kan alltid uppgradera när din butik växer!