Tvåfaktorsautentisering adderar ett extra lager av säkerhet till din butik genom att kräva mer än ett lösenord för att logga in. Utöver ett lösenord krävs en genererad kod som man får via en app i mobilen.

Vi stödjer de flesta autentiseringsapparna på marknaden, de mest populära är Google Authenticator och Microsoft Authenticator.

Så här aktiverar du tvåfaktorsautentisering i butiken:

1. Navigera till Användarinställningar > Aktivera tvåfaktorsautentisering.
  2. Därefter visas dina återställningskoder som används för att komma åt ditt konto om du t.ex. blivit av med din mobil. Vi rekommenderar att du laddar hem återställningskoderna som PDF och förvarar på ett säkert ställe. När du laddat ner koderna, klicka på Fortsätt.
  3. Skanna QR-koden som visas i kontrollpanelen med din autentiseringsapp t. ex. Google Authenticator eller Microsoft Authenticator.
  4. Ange den 6-siffriga koden från autentiseringsappen som du får efter att ha scannat in QR-koden.
  5. Klicka sedan på Aktivera. Klart!