Vår partner AutomatiseraMera har byggt en integration och koppling mellan Quickbutik och Visma eEkonomi. Du kan därför med hjälp av denna använda Visma eEkonomi som ditt bokföringssystem och på så sätt underlätta och minimera ditt manuella arbete. Detta gör att du löpande kan sköta bokföringen av ordrar, produkter och kunder som har skapats i din butik.

Du behöver ha prisplan Pro där du får tillgång till Quickbutik API och Webhooks. Du kan läsa om kopplingen, vad som ingår och köpa tjänsten direkt hos AutomatiseraMera här.

Vad kostar det?

Du kan se priserna för tjänsten hos AutomatiseraMera här. Quickbutik tar inte ut någon extra kostnad. Funktionerna API och Webhooks som krävs för att kopplingen ska fungera har du tillgång till i prisplan Pro.