Ja. I Quickbutik kan ni enkelt skapa användarkonton för era Webbutvecklare och/eller Orderhanterare.

Navigera till Inställningar > Användarkonton för att aktivera funktionen samt lägga till användare.

Användare som ni skapar med behörighetsrollen Webbutvecklare kommer enbart ha tillgång till vyn Kod under huven i kontrollpanelen.

Användare som ni skapar med behörighetsrollen Orderhanterare kommer enbart ha tillgång till vyn Beställningar i kontrollpanelen.