Du kan enkelt skapa 5 extra användarkonton så att fler användare har egna inloggningsuppgifter till butiken. Detta kan vara användbart om ni är flera stycken som arbetar med butiken. Kanske har ni en person som sköter hanteringen av beställningar och en webbutvecklare som anpassar butikens utseende. När du skapar ett användarkonto så får du även välja vilka områden som användarkontot ska ha behörighet till.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar och lokalisera Användarkonton.
  2. Klicka på switch-knappen för att aktivera och välj Öppna.
  3. Klicka på Skapa användare och fyll i Användaruppgifter samt Behörighetsområden.
  4. Klicka på Spara.

Behörighetsområden:

• Beställningar – Kunna se och hantera beställningar
  • Kundregister – Kunna se, skapa och hantera kunder
  • Produkter – Skapa nya och hantera befintliga produkter
  • Kategorier – Skapa nya och hantera befintliga kategorier
  • Sidor – Skapa och redigera sidor och landningssidor
  • Blogg – Hantera och skapa blogginlägg
  • Utseende – Anpassa butikens utseende, navigeringen för butiken samt källkodsåtkomst
  • Kassa – Hantera och skapa rabatter, fraktsätt samt betalsätt
  • Inställningar – Inställning för att aktivera olika funktioner samt dess innehåll
  • Alla områden – Allt ovanstående