Ja. I Quickbutik kan ni enkelt skapa användarkonton för flera användare. Detta kan vara användbart om ni är flera stycken som arbetar med butiken. Kanske har ni en person som sköter hanteringen av beställningar och en webbutvecklare som anpassar butikens utseende.

Navigera till Inställningar > Användarkonton för att aktivera funktionen samt lägga till användare. När ni skapar ett användarkonto så får ni även välja vilka områden som som användarkontot ska ha behörighet till.

De olika områden som kan ges behörighet till är följande:

• Beställningar – Kunna se och hantera beställningar
  • Kundregister – Kunna se, skapa och hantera kunder
  • Produkter – Skapa nya och hantera befintliga produkter
  • Kategorier – Skapa nya och hantera befintliga kategorier
  • Sidor – Skapa och redigera sidor och landningssidor
  • Blogg – Hantera och skapa blogginlägg
  • Utseende – Anpassa butikens utseende, navigeringen för butiken samt källkodsåtkomst
  • Kassa – Hantera och skapa rabatter, fraktsätt samt betalsätt
  • Inställningar – Inställning för att aktivera olika funktioner samt dess innehåll
  • Alla områden – Allt ovanstående