Mentor AI, vår senaste innovation som kommer att förändra hur du driver din e-handel. Mentor AI är inte bara en vanlig AI-assistent; det är din personliga e-handelsmentor, här för att guida och stödja dig i varje steg av din resa som entreprenör.

Som butiksägare hos oss är du aldrig ensam. För entreprenörer kan vägen till framgång vara utmanande, fylld med osäkerheter. Mentor AI är tillgänglig dygnet runt för att erbjuda råd, vägledning och stöd när du behöver det som mest. Oavsett om det handlar om strategier för marknadsföring, produktval eller kundengagemang, är Mentor AI här för att hjälpa dig.

Mentor AI lanseras först ut som en betaversion, vilket ger dig en exklusiv förhandsvisning av dess kraftfulla funktioner. Det är tillgängligt i alla våra prisplaner för att säkerställa att det blir en oumbärlig del av din e-handelsstrategi.