Via vårt samarbete med Sello har du möjlighet att sälja på ledande marknadsplatser så som Amazon, CDON, Tradera, Ebay, Fyndiq och Miinto.

Hur aktiverar jag det:

1. Navigera till Inställningar > Försäljningskanaler.
  2. Klicka på aktivera bredvid önskad marknadsplats.
  3. Första gången får du bekräfta skapandet av ditt konto hos Sello. Dina inloggningsuppgifter skickas till dig via mail.
  4. Dina produkter hämtas automatiskt till ditt konto hos Sello.
  5. Klart. Du är nu redo att välja mellan de olika marknadsplatser som Sello erbjuder. Logga in i din kontrollpanel hos Sello för att administrera detta.