Ska någon annan ta över din butik? När man säljer sin butik så finns det lite olika saker som kan vara bra att tänka på att ändra i kontrollpanelen.

Betalning

• Inte vill du behöva betala för deras prenumeration för butiken hos oss. Gå in på Användarinställningar i din kontrollpanel (ikonen av en gubbe som du hittar längst upp i kontrollpanelen, bredvid frågetecknet). Tryck därefter på Hantera Prenumeration, tryck åter igen på Hantera prenumeration som nu är en mindre knapp belägen längre till höger. I rullistan så väljer du Uppdatera kort och ändrar där kortuppgifterna så att du inte blir fakturerad.

Kontaktuppgifter
För att inte mail från kunder, orderbekräftelser eller meddelanden från oss ska gå till och från dig så är det bra att ändra dessa.

• Du kan ändra dina faktureringsuppgifter (uppgifterna gentemot oss) genom att gå in på Användarinställningar och följa samma spår som tidigare punkt, men i rullistan så väljer du istället Uppdatera kunduppgifter.
  • För att ändra utgående e-post och vilken e-postadress som används vid kontakt via butiken så navigerar du till Inställningar > Allmänt och ändrar de e-postadresser du angivit för kontakt och utgående e-post, samt eventuellt orderkopia.
  • Ändra uppgifterna för kontakt som du angivit på Kontakta-oss sidan, som du hittar genom att gå in på Sidor i din kontrollpanel och trycker sedan redigera för Kontakta-oss sidan.

Betalsätt

• Det är bra att kontakta eventuella betallösningar som exempelvis Klarna för att få information om hur ni enklast ändrar uppgifterna. Antingen så kan de göra ändringen åt er eller så behöver den nya ägaren ansöka på nytt under Kassa > Betalsätt.