Om någon annan ska ta över din butik eller om ni ska byta bolag så finns det lite olika saker som kan vara bra att tänka på att ändra i kontrollpanelen.

Betalning

• Navigera till Användarmenyn som är en ikon (liknar gubbe) som ligger till höger i kontrollpanelen. Tryck därefter på Användarinställningar och sedan på Hantera Prenumeration, tryck åter igen på Hantera prenumeration som nu är en mindre knapp belägen längre till höger. I rullistan så väljer du Ändra kortuppgifter och ändrar där kortuppgifterna så att du inte blir fakturerad.

Kontaktuppgifter

• Du kan ändra dina faktureringsuppgifter (uppgifterna gentemot oss) genom att gå in på Användarinställningar och följa samma spår som tidigare punkt, men i rullistan så väljer du istället Ändra ägaruppgifter.
  • För att ändra utgående e-post och vilken e-postadress som används vid kontakt via butiken så navigerar du till Inställningar > Utgående e-post och ändrar de e-postadresser du angivit för kontakt och utgående e-post, samt eventuellt orderkopia.
  • Ändra uppgifterna för kontakt som du angivit under Inställningar > Allmänt.

Betalsätt

• Det är bra att kontakta eventuella betallösningar som t ex. Klarna för att få information om hur ni enklast ändrar uppgifterna. Antingen så kan de göra ändringen åt er eller så behöver du avsluta ditt avtal. Då behöver den nya ägaren ansöka på nytt under Kassa > Betalsätt.