Med NETS Easy Checkout kan du erbjuda dina kunder att snabbt och enkelt betala för sina beställningar med Visa, Visa Dankort, Mastercard, Swish samt faktura/delbetalning.  Du har möjlighet att aktivera Swish direkt via Quickbutik men önskar du ha det genom NETS så är även detta möjligt. Återkommande kunder har även möjlighet att betala med endast ett klick om de valt att spara sina uppgifter för betalsättet.

Kortbetalningarna gjorda med NETS Easy Checkout är skyddade med 3D Secure. Detta för att stärka skyddet av betalningen och betalningsinformationen samt öka förtroende för kunden.

Du får tillgång till en kontrollpanel hos NETS där du enkelt kan se och hantera alla era beställningar. I kontrollpanelen har du även möjlighet att skriva ut rapporter och avräkningsnotor för användning vid bokföring.

NETS tar hand om kreditrisken vid fakturabetalningar så ni kommer alltid att få betalt för era genomförda beställningar.

Du ansöker enkelt om ett avtal för detta direkt i Quickbutiks kontrollpanel. Om du redan ha en eget avtal för NETS Easy Checkout så kan du även aktivera betalsättet i er butik med ert redan befintliga avtal. Hur du går tillväga för att aktivera NETS Easy Checkout kan du läsa mer om här.

Vad kostar det?
Ansöker du genom oss får du ta del av ett väldigt förmånligt avtal utan uppsägningstid.

Kostnaden är 99kr/månad samt en transaktionsavgift per beställning.

Avgiften vid kortbetalning är 1.60 kr + 1,60% exklusive moms.
Vid fakturabetalning är transaktionsavgiften 8 kr + 1.60% exklusive moms.

Var detta till hjälp?