Checkout FAQ (Frequently Asked Questions) är en funktion som kan hjälpa dig att öka din konvertering. Samtidigt minskar det inkommande frågor till din kundtjänst genom att ha färdiga svar på de vanligaste frågorna, direkt i din kassa. Du kan visa som högst 5 frågor som syns längst ned på din kassasida.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar och lokalisera Checkout FAQ. Aktivera via switch-knappen och klicka på Öppna.
  2. Välj att klicka på de färdiga förslagsfrågorna och ett fält öppnas där du kan fylla i ditt svar.
    Vill du ställa egna frågor klickar du på Skapa egen fråga. Fältet öppnas där du kan fylla i både fråga och svar.
  3. För att ändra ordning på frågorna så lokaliserar du ikonen med två pilar som finns till vänster om frågan. Klicka, dra och släpp rutan på önskad plats.
  4. Klicka på Spara ändringar. Nu ligger dina 5 FAQ frågor längst ned på sidan när man kommer till kassan.