I vår prisplan PRO så öppnas den lockande funktionen merförsäljning i kassan! Du får då möjlighet att välja 4 produkter som du vill ska synas i kassan för att kunden garanterat inte ska missa dessa produkter. Detta kan vara bra för att uppmärksamma kunder om produkter som kanske har ett specialpris för tillfället, som är populära eller som du helt enkelt vill öka försäljningen på.

För att aktivera och välja vilka produkter som du vill ska visas i kassan så gör du som följande:

1. Navigera till Inställningar i din kontrollpanel
  2. Aktivera Merförsäljning i kassan och tryck på Öppna
  3. Välj den rubrik du vill ska synas för produkterna i din kassa
  4. Välj maximalt 4 produkter som du vill ska synas för kunden i kassan
  5. Tryck Spara!
  6. Valfritt: Välj giltighetsperiod för den tid du vill visa dessa produkter.
  7. Klart!

Det kan därefter se ut ungefär så här i din kassa:

merförsäljkassa