Om du navigerar till Skrivbord i din kontrollpanel så kan du i de tre översta rutorna se statistik för just besökare, beställningar och omsättning. Över rutan för omsättning kan du även välja om du vill se statistik för år, månad, vecka eller dag.

Vill du se mer detaljerad statistik om dina kunders beteenden och navigering i din butik så rekommenderar vi att du använder dig av Google Analytics. Här kan du läsa om hur du kopplar ditt Analytics-konto till din butik.

Se statistik över din försäljning:

1. Navigera till Beställningar i din kontrollpanel.
  2. Tryck på knappen Försäljningsstatistik som du finner i översta högra hörnet så kan du se mer detaljerad information om dina beställningar. Du kan bland annat se genomsnittligt ordervärde, marginal i procent och kronor, mest använt betalsätt, bästsäljande produkter och liknande.
  3. Du kan sortera så att du kan få denna överblick för senaste 30 dagar, senaste vecka, dag, eller en helt egen period. Du har även möjlighet att exportera dessa värden till en CSV-fil.

Du kan vidare även trycka på knappen Försäljningsrapport som du finner i högra hörnet som då visar statistik månadsvis och per år.