För att kunna få med så många produktfält som möjligt vid en export från WooCommerce på bästa sättet idag, rekommenderar vi att göra detta genom ett filflöde som antingen kommer via Prisjakt eller Pricerunner. All information kommer inte att följa med, men det är trots detta en bra utgångspunkt för att flytta produkterna till din nya Quickbutik.

Så här gör du:

1. Logga in på din WooCommerce-lösning. Klicka in på Tillägg > Lägg till nytt.
    woo-5
  2. Sök efter ”export” och installera tillägget Product Import Export for WooCommerce.
    woo-33
  3. Klicka in på Tilläg > Installerade tillägg. Tryck sedan ”Aktivera” vid Product CSV Import Export (BASIC).woocommerce-2
  4. Klicka WooCommerce och välj sedan Product Im-Ex.
    woo-3
  5. Nu kommer du till en översikt likt nedan:
    woo-4
  6. Du behöver inte göra något här förutom att scrolla ner och klicka på knappen Export Products.En CSV-fil laddas nu hem med din produktdata, redo för att importeras in till Quickbutik.Gå till Hjälp > Importservice i din kontrollpanel hos Quickbutik för att sätta igång med en importförfrågan.

Förfrågan behandlas sedan av teamet bakom Quickbutik som kontaktar dig inom 24 timmar (vardagar) för klartecken eller nästa steg.