Sociala försäljningskanaler innebär att du kan att sälja via dynamiska produktannonser på Facebook, Instagram och Google Shopping. Du kan synkronisera dina produkter med varje kanal, så att du kan sälja och marknadsföra dessa snabbare, smidigare och helt automatiskt.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera Försäljningskanaler, klicka på switch-knappen för att aktivera och välj Öppna.
  3. Vill du aktivera produktflöde för Facebook/Instagram  följer du vår guide här.
  4. Vill du aktivera produktflöde för Google Shopping följer du vår guide här.