I din webbutik kan du lägga till länkar till dina sociala konton som t.ex. Instagram, Facebook, Youtube etc. Dessa syns i sidfoten av ditt tema och gör att dina kunder enkelt kan hitta dit, följa dig och hålla sig uppdaterade om nyheter och annat innehåll som företaget publicerar i sina kanaler.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar, lokalisera Varumärke och klicka på Öppna.
  2. Under Sociala konton fyller du i det fält som du vill ska synas i butiken. Fälten för sociala konton som du inte använder lämnas tomma för att döljas i din butik.
  3. I rullistan Lägg till fler kan du välja att lägga till fler fält. Vi har stöd för Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Twitter, Youtube och Pinterest.
  4. Klicka på Spara ändringar. Nu länkar du dina sociala medier kanaler från sidfoten i din butik.