Din butiks tema är uppdelat i olika sektioner. För att redigera dessa sektioner, navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema. Följande sektioner finns tillgängliga i temat Lejon:

Allmänt:
Här kan du bland annat ladda upp en Favicon som visas på butikens flik i kundens webbläsare. Du kan också ställa in hur många produkter som ska visas per rad, om du vill ha rundade hörn samt beskära produktbilderna för ett enhetligt intryck.

Färger och typsnitt:
Här ställer du in färgerna i ditt tema. Du kan bland annat ange textfärg, typsnitt samt färg för olika sektioner i temat.

Sidhuvud:
Här kan du ladda upp en logotyp samt ställa in hur undermenyn ska fungera.

Kampanjbanner:
Här kan du välja att visa en banner under sidhuvudet. Denna banner kan exempelvis användas för att belysa en kampanj. Det är även möjligt att länka bannern.

Startsida:

Här lägger du till de sektioner du vill ha på startsidan. Du kan lägga till följande sektioner:

• Produktsektioner – Med sektionerna Products och Kategorier kan du visa dina produkter direkt på butikens startsida.
  • Bildsektioner – I sektionerna Banners och Bild med text kan du ladda upp egna bilder och bildtexter samt infoga länkar som leder kunden vidare till din valda plats.
  • Textsektioner – I sektionerna Blogg, Egen sektion/HTML, Infoga sida, Avskiljare, Rubrik och text samt Födelsboxar kan du infoga text med information om din butik och dina produkter.

Kategorisida:
Här redigerar du utseendet på kategorisidorna. Du kan bland annat ange om underkategorier ska visas samt hur många produkter som ska visas per rad och sida.

Produktsida:
Här redigerar du utseendet på produktsidorna. Du kan bland annat ställa in om du vill visa lagerstatus, text för lagersaldo samt ange texten på köpknappen.

Kontaktsida:
Här redigerar du utseendet på din butiks kontaktsida. Du kan bland annat välja att visa vart ditt företag finns på en karta samt titel och text till kontaktformuläret.

Sidfot:
Här redigerar du informationen i sektionerna som finns i butikens sidfot. Du kan bland annat visa ikoner för dina sociala medier och betalsätt samt visa formulär för nyhetsbrev.

Bra att veta:
Du kan ändra placeringen av en sektion på startsidan genom att klicka på den, hålla ned musknappen, dra och släppa på önskad placering.
CleanShot 2023-11-08 at 10.20.33