Om du lägger till en bild i ett av butikens beskrivningsfält så kan du göra bilden klickbar genom att länka den till t ex. en produktsida eller kontaktsida. Detta görs på samma sätt i samtliga beskrivningsfält i butiken.

Så här gör du:

1. Navigera till Kategorier i kontrollpanelen.
  2. Klicka på sedan på redigera via ikonen med en penna.
  3. I beskrivningsfältet klickar du på ikonen Infoga bild i verktygsfältet.
  4. Välj din bild så att den läggs till.
  5. För att göra den klickbar och skapa en länk markerar du bilden med muspekaren.
    Klicka bredvid bilden, håll inne och dra muspekaren över bilden så att den blir blå.
  6. När bilden är markerad kan du klicka på ikonen Infoga länk i verktygsfältet.
  7. Klistra in länken du vill bilden ska leda till i fältet URL och klicka på Infoga.
  8. Klicka på Spara. Nu är bilden länkad i din butik och kunden kan nu klickat på bilden som du har infogat.